Om oss

Besiktningsmän med lång erfarenhet

Välkommen till CJ Byggkontroll – ett nybildat företag inom byggkontroll och besiktning med stor erfarenhet och breda kunskaper. Vi har lång erfarenhet som projektledare, platschef mm, men arbetar numera mycket som besiktningsmän, tar uppdrag som kontrollansvarig och som projektledare inom nybyggnation.

För oss är trygghet och kvalitet alltid i fokus. Våra kunder ska alltid känna sig säkra på att alla arbeten utförs på ett korrekt sätt. Din upplevelse av att anlita en besiktningsman ska kännas enkel och smidig när du anlitar oss.

Besiktning behövs vid ett nybygge

När det är dags att bygga nytt eller göra en stor renovering behövs ofta en kontrollansvarig eller någon som kan besiktiga ert projekt. Vi säkerställer att entreprenaden följer de lagar och regler och utför opartiska besiktningar enligt PBL. Våra medarbetare är godkända av SBR samt certifierade av Rise.

Vi deltar regelbundet i utbildningar för att höja vår kompetens och kunna ligga i framkant. Vi strävar alltid efter att utöka våra kunskaper.

Vi sätter stor stolthet i att leverera professionella, noggranna och väl genomförda besiktningar som får dig att känna dig trygg när du ska utföra ett bygge.

Vi välkomnar alla typer av kunder

Alla kunder är välkomna till oss och vi tar oss an alla projekt med stor entusiasm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Inga besiktningar är för komplicerade för oss. En stor del av våra tidigare kunder rekommenderar oss vidare vilket är något som hjälpt oss att växa till företaget vi är idag.

besiktningsman Göteborg

Lång erfarenhet av bygg och besiktning